Laden...
Kenniscentra

Forensisch Forum

Het Forensisch Forum is het platform voor samenwerking en kennisoverdracht op het gebied van forensische zorg in het Noorden. Forensisch Forum bestaat door samenwerking van verschillende forensische zorgaanbieders en aanpalende organisaties. Samen verantwoordelijk voor een veilige samenleving is het credo.

Wij brengen professionals uit het lokale forensisch werkveld en sociaal domein samen tijdens onze evenementen waar altijd genoeg ruimte is om elkaar beter te leren kennen. Tijdens de evenementen die we organiseren staat kennis delen centraal. Meer kennis van elkaars werkgebied en expertise zorgt ervoor dat we elkaar beter begrijpen én beter kunnen samenwerken.

Jaarlijks organiseren we het Forensisch Forum Groningen, het ketencongres in het Noorden. Deze dag vind jaarlijks in november plaats. Daarnaast organiseert het Forensisch Forum de Forensische Vakschool waarbij de organisaties elkaar met gesloten beurs op de hoogte brengen van elkaars expertise middels training, lezing en/of cursus. Hierdoor wordt er kennis gedeeld, genetwerkt en begrip gekweekt voor elkaars standpunten.