Laden...
BW/MO

NovaFarm-Grip

Dit is NovaFarm-Grip
Een nieuwe start van jouw toekomst.

NovaFarm-Grip is een organisatie die cliënten met verslavingsproblematiek of psychische problemen helpt de draad van hun leven weer op te pakken. Hoe we dat doen? Door het aanbieden van woontrajecten op boerderijen, altijd gecombineerd met dagbesteding. Dagelijks werken we samen met ervaren casemanagers en woonbegeleiders die onze cliënten bijstaan met raad en daad. De boerderijen liggen verspreid over geheel Noord-Brabant en Zeeland. Omdat het heel diverse boerderijen zijn, kunnen we echt zorg op maat bieden.

Voor wie is NovaFarm-Grip?
We zijn er voor iedereen die om wat voor reden dan ook het spoor bijster is geraakt in het leven. Voor iedereen die het even nodig heeft om los te komen uit zijn of haar omgeving en die zich weer nuttig wil voelen. Die zich gemist wil voelen. Je bent van harte welkom bij Novafarm als je hebt te maken met verslavingsproblematiek of een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Ook voor mensen met een justitiële achtergrond, psychische problemen of een licht verstandelijke beperking zijn onze boerderijen de perfecte plek om de balans weer te vinden.

Wonen

Het is mogelijk om minimaal een jaar te wonen op een van onze boerderijen. Werken aan jezelf en meedoen aan de dagbesteding op de boerderij, waar je even in een andere omgeving bent en lekker veel buiten.

Dagbesteding

Overdag lekker bezig zijn zorgt voor een nieuwe balans in je leven. Hiervoor hoef je geen diploma’s of certificaten te hebben, er is altijd iets waar je mee kunt helpen en waardoor je je weer nuttig voelt.